2. Cankarjev turnir

 

V soboto in nedeljo bo potekal Cankarjev turnir. Turnir bo potekal v vsakem vremenu. Na njem bo nastopilo 56 ekip iz 25 klubov. Največ ekip prihaja iz Kranjskega Triglava (7), po šest ekip imata domači NK Dren Vrhnika in NK Ilirija. Do nas bodo najdlje pripotovale ekipe iz Tolmina, Nove Gorice, Brežic in Šentjerneja. Razpored je že pripravljen in ga dobite tukaj.

Selekcija U9 bo otvorila turnir v soboto ob 9:00. Vsaka ekipa bo imela v skupinskem delu tri tekme. Iz vsake skupine se bosta prvi dve ekipi uvrstili v boj za pokale. Vse te ekipe čakajo še tri tekme. Ekipe, ki bodo zasedle zadnji dve mesti v svoji skupini se bodo med seboj pomerile še na dveh tekmah za končno razvrstitev.

Ob 14:40 bodo igrišča zasedli fantje iz selekcije U11. Njihov sistem tekmovanja bo enak kot pri U9. Finale je predvideno za ob 19:20. Po 17 minutah igre bomo dobili zmagovalca, ki bo pokal dvignil v zrak okoli 19:45.

V nedeljo se bo za končno zmago pomerilo 24 ekip selekcije U10. Razdeljeni bodo v 8 skupin po tri ekipe. Najboljši dve ekipi iz skupine se bosta uvrstili v osmino finala, kjer vsako ekipo čakajo še 4 tekme. Ekipe, ki bodo v skupinah zasedle 3. mesto, se bodo zakončno razvrstitev med seboj pomerile še na treh tekmah. Kosilo je predvideno med 10:40 in 11:40, finale pa za ob 15:20.

Podrobnosti o turnirju bo za vse tri selekcije mogoče “v živo” spremljati na več načinov in sicer:

  • na monitorju na info točki
  • na oglasni deski
  • v spletni aplikaciji
  • na naši spletni strani
Vsem udeležencem in navijačem želimo veliko športnih užitkov ob spremljanju turnirja.
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium