OPREMA – osnovne informacije in roki izdaje

OPREMA – osnovne informacije in roki izdaje

 

Oprema je eden pomembnejših dejavnikov nogometne šole. Mladi nogometaši jo dnevno uporabljajo, hkrati pa s svojim izgledom predstavljajo šolo navzven. Vsem skupaj nam je v interesu, da delujemo v urejenem okolju, del tega pa je tudi enoten izgled vseh nogometašev.

Pri odločitvi glede opreme smo skušali slediti viziji kluba, kar pomeni dolgoročno, trajno rešitev in hkrati zagotoviti:

 • primerno kvaliteto za sprejemljivo ceno,
 • primeren izgled,
 • dobavitelja, ki bo zanesljiv, odziven in cenovno konkurenčen,
 • možnost dokupa opreme po kosih.

V klubu smo sprejeli odločitev, da zamenjamo dobavitelja klubske opreme. Po večmesečnem iskanju primerne in kvalitetne blagovne znamke, ki bi vam bila dostopna po enakih cenah, nas je prepričala v sodelovanje znamka Macron.

Macron S.p.A. je italijansko podjetje za športna oblačila s sedežem v Crespellano v Bologni. Velja za vodilnega v Evropi v proizvodnji aktivnih športnih oblačil za nogomet, košarko, ragbi, odbojko, baseball, rokomet, mali nogomet in tek.

Macron sodeluje z vrhunskimi športnimi klubi po svetu in tudi v Sloveniji. 

ZAKAJ MACRON?

 • Imajo kakovostne izdelke.
 • Nudijo hitro in celostno storitev.
 • Moda in stil, rojena in zasnovana v Italiji, sta bistveni značilnosti znamke Macron. Naj gre za oblikovanje, proizvodnjo, dostavo, Macron zagotavlja, da je vsaka podrobnost popolna.
 • Izvaja vrsto inovativnih pobud in najboljših praks, namenjenih podpiranju okoljske trajnosti: dolgotrajna oblačila, ekološke tkanine, ekološka embalaža..

Oprema se izdaja v klubski pisarni na Vrhniki, na podlagi potrdila o plačilu in sicer vsako sredo od 15:30 do 17:00. 

Odločate se lahko med trening opremo (siva majica, črne kratke hlačke in ‘štucne’), kot tudi klubsko opremo in sicer v paketih ali posamezno (trenirka, anorak, nahrbtnik, torba,…) ter navijaško opremo. Več o posameznih kosih najdete v ločenih zavihkih.

Trenutno veljavne cene opreme.

Obveščamo vas, da od 1. 1. 2024 veljajo nove cene klubske opreme. Nove cene lahko vidite tukaj.

Naročilo naj vedno vsebuje:

 • ime in priimek otroka,
 • naziv artikla,
 • količino,
 • velikost.

POMEMBNO

Pred naročilom vedno predhodno pošljite vaše povpraševanje na e-mail: info@nkvrhnika.si, saj vseh artiklov nimamo ves čas na zalogi.

V kolikor bo artikel na zalogi, ga boste lahko prevzeli ob prvem terminu izdaje opreme. Izdaja opreme se izvede le ob predhodnem nakazilu na klubski račun, pri čemer se kot namen napiše “nakup opreme ter ime in priimek otroka” (za navijaško opremo lahko ime plačnika). V kolikor želenega artikla ne bo na zalogi, boste naknadno obveščeni o predvidenem roku dobave.

Vzdrževanje športne opreme

Upoštevanje navodil vzdrževanja športne opreme je zelo pomembno. Večina naše klubske opreme se, skladno z navodili, pere na 30°C. Pred pranjem, za vsak kos posebej, preverite navodila. Še majhen nasvet, izognite se mehčalcem za perilo, saj so le-ti pri vzdrževanju športnih oblačil prej škodljivi kot koristni.

Sponzorji


VBH Gradnje Avto Aktiv GORDEJA ZAVAROVALNICA SAVA LPP ŠPAN BOTER RcG Pleško cars Macron Geoportal Dvig
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium