1. Cankarjev turnir je za nami

1. Cankarjev turnir je za nami

V Športnem parku na Vrhniki smo 26. in 27.5.2018 gostili 42 ekip iz vse Slovenije. Svoje nogometne veščine je prikazalo kar 470 tekmovalcev. Prireditev je bila zelo dobro obiskana in ocenjujemo, da si jo je tekom celega vikenda ogledalo več kot tisoč tristo ljudi.

Skupaj s člani kluba in starši domačih tekmovalcev, smo se potrudili, da smo turnir izpeljali po najboljših močeh. Pripravili smo srečelov, pogostili obiskovalce ter tekmovalce. S pomočjo staršev prostovoljcev in trenerjev smo opravili večino logističnih operacij. Skupaj nam je uspelo. Z dvignjeno glavo lahko rečemo, da je bil turnir uspešen. Vsem, ki so na kakršen koli način pripomogli k izvedbi turnirja, se iskreno zahvaljujemo. Veseli smo, da nam stojite ob strani in upamo, da nam boste v naslednjem letu lahko ponovno pomagali.

Spremljevalni program (srečelov), katerega glavni cilj je bil zbiranje sredstev za gradnjo igrišča z umetno travo, je zbral 2.500€ sredstev, ki bodo še kako potrebni pri naših planih z umetno travo.

Kljub temu, da želimo v našem klubu v času turnirja poudariti druženje, pa je konec dneva to še vedno tekmovanje in zato je prav, da objavimo rezultate dobitnikov pokalov, v vseh treh selekcijah.

Glede na pozitivne odzive obiskovalcev in gostujočih ekip, želimo v naslednjem letu nadaljevati s  tradicijo turnirja. Analize dela že potekajo, tako da bomo lahko v naslednjem letu še boljši. Se vidimo naslednje leto!

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium