Aprilska termina za izdajo klubske in trening opreme

 

Z današnjim dnem je stopil v veljavo spomladanski urnik, kar pomeni, da je treningov v telovadnici konec. Tudi naši najmlajši, bodo sedaj pričeli z vadbo zunaj.

 V mesecu aprilu imamo predvidena dva termina za izdajo opreme:

  • Sreda, 4.4.2018 od 17:00 do 17:45 ure
  • Sreda, 18.4.2018 od 17:00 do 17:45 ure

Odločite se lahko za trening opremo (siva majica, črne kratke hlačke in ‘štucne’), kot tudi klubsko opremo (trenirka, anorak, nahrbtnik, torba,..). Celotna ponudba se nahaja na naši spletni strani pod zavihkom oprema. Predhodno pošljite vaše povpraševanje oz. naročilo na e-mail: tadeja.poropat@nkdren-vrhnika.si. Naročilo naj vsebuje: ime ter priimek otroka, naziv artikla, količino in velikost. V kolikor bo artikel na zalogi, ga boste lahko prevzeli ob prvem terminu izdaje opreme. Izdaja opreme se izvede le ob predhodnem nakazilu na klubski račun, pri čemer se kot namen napiše “nakup opreme ter ime in priimek otroka”. V kolikor želenega artikla ne bo na zalogi, boste naknadno obveščeni o predvidenem roku dobave.

Ob tej priliki bi želeli spomniti, da je zelo pomembno upoštevanje navodil vzdrževanja športne opreme. Večina naše klubske opreme se skladno z navodili pere na 300. Pred pranjem, za vsak kos posebej, preverite navodila. Še majhen nasvet, izognite se mehčalcem za perilo, saj so le-ti pri vzdrževanju športnih oblačil, prej škodljivi, kot koristni. 

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium