Cankarjev turnir

 

V soboto, 25. maja, in nedeljo, 26. maja, bomo na Vrhniki gostili 120 ekip. 32 ekip se bo pomerilo pri selekcijah U7 in U8, kjer bo turnir prijateljskega značaja in bodo vsi udeleženci na koncu dobili spominske medalje.

Pri selekcijah U9, U10 in U11 se bo za pokale pomerilo po 16 ekip. Vse ekipe bodo odigrale vsaj 5 tekem po 16 minut. Število ekip smo prilagodili našemu priljubljenemu sistemu, kjer v skupinskem delu igraš tekmo, nato počivaš, ponovno igraš, počivaš in igraš. Po skupinskem delu bo sledil odmor, ko se bodo nastopajoči lahko okrepčali in preskusili svojo srečo v srečelovu, kjer bo vsaka srečka dobitna. Vse ekipe bodo tekmovanje nadaljevale tudi v drugem delu, kjer se bo prvih 8 ekip pomerilo za pokale, ostalih 8 ekip pa se bo v naslednjih dveh tekmah borilo za uvrstitev med 9. in 16. mestom.

Pri selekciji U13 bomo gostili 8 ekip, ki jih bomo razdelili v dve skupini. Tukaj bodo poleg naše domače ekipe nastopile še ekipe Jesenic, Triglava, Ledin, Kamnika in Branika iz Šmarij.

Želimo si, da bomo vsi udeleženci (organizatorji, sodniki, tekmovalci, trenerji, starši, navijači …) poskrbeli za prijetno vzdušje ter s športnim navijanjem in spoštljivo komunikacijo med seboj vzor našim tekmovalcem.

Razpored tekmovanja boste lahko spremljali na naslednjih povezavah na naši spletni strani:

Da pa bo spremljanje tekem in navijanje lažje, prilagamo slike razporeditve igrišč za posamezno selekcijo.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium