Člani – Analiza jesenskega dela

 

Analiza jesenskega dela

S člansko ekipo smo v prejšnji sezoni osvojili naslov prvaka regionalne ljubljanske lige in se posledično uvrstili v 3. SNL zahod. Pred letošnjo sezono smo pripravili zelo ambiciozen večletni načrt, kako z majhnimi koraki ustvariti strukturo, ki bo primerna za naskakovanje uvrstitve v višji rang tekmovanja. 

Nekaj sprememb se je zgodilo že v jesenskem delu krstne sezone v 3. SNLZ, predvsem kar se tiče pogojev dela in pogojev za igralce. V strokovni štab smo namreč dodali še enega trenerja. Tako imamo sedaj glavnega trenerja, dva pomočnika in trenerja vratarjev, kar je dvignilo kvaliteto dela na višji nivo. Poleg dodatnega trenerja smo v ekipo dodali tudi fizioterapevta, ki je sedaj  voljo igralcem v primeru poškodb in rehabilitacije. Prav tako smo najeli dodatne termine na igrišču z naravno travo.

Kar se tiče boljših pogojev za igralce, jim po novem peremo trening opremo v klubu, zagotovljeno pa imajo tudi prehrano po vseh tekmah, kar je v lanski sezoni veljalo le za domače tekme. V sodelovanju z ljubljanskim potniškim prometom, smo jim omogočili tudi organiziran avtobusni prevoz in na ta način bolj varno pot na tekme.

Zavedamo se, da nas na začrtani poti čaka še veliko dela. Potreben bo napredek na organizacijskem, infrastrukturnem in tudi finančnem področju. Prav tako si želimo na domače tekme privabiti večje število gledalcev in ustvariti pravo športno vzdušje.

Rezultatski cilj za našo mlado ekipo je letos uvrstitev v zgornjo polovico lestvice. To nam omogoča mirnost, da v nobenem trenutku ni potrebno razmišljati o obstanku v ligi, saj takšen scenarij vedno negativno vpliva na proces. V jesenskem delu smo z uvrstitvijo na 2. mesto rezultatske cilje krepko presegli. Tako je rezultatska varnost zagotovljena, vseeno pa želimo zadržati visoke standarde dela tudi spomladi. 

Kot omenjeno je ekipa precej mlada, saj je le pet fantov, ki so starejši od 20 let. Tekme redno začenjata tudi dva fanta, ki sta še mladinca, ampak kažeta velik potencial za razvoj. To je tudi eden izmed naših glavnih ciljev. Mladim perspektivnim igralcem želimo nuditi dobre možnosti razvoja z vključevanjem v člansko ekipo in skrbjo za njihov individualni napredek in razvoj. Da bi dvignili proces dela še na višji nivo, po zaključenem tekmovanju v jesenskem delu nadaljujemo s treningi in prijateljskimi tekmami do sredine decembra, ko bomo z zaključno večerjo sklenili leto 2022.

V spomladanskem delu sezone želimo obdržati visoke standarde dela na treningih ter še naprej slediti svoji poti napredka na vseh področjih delovanja. Prepričani smo, da bomo z delavnostjo,  vztrajnostjo in predanostjo še naprej rasli in napredovali, kar nas bo v naslednjih sezonah pripeljalo do uresničitve vseh ambicioznih ciljev, ki smo si jih zadali v svoji viziji.

Strokovni štab članske ekipe

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium