Člani – Članska ekipa prvič na pripravah

 

Priprave

Članska ekipa je v petek, 11. februarja, odpotovala na tridnevne priprave v Terme Čatež. Nastanjeni smo bili v Hotelu Čatež. Po zboru in “check in-u” smo opravili lažji trening v dvorani, nato je sledilo kosilo. Popoldne je bil na sporedu prvi trening na igrišču, nato pa večerja, bazen in večerno druženje.

V soboto je ekipa opravila dopoldanski in popoldanski trening na igrišču. Po treningih je bil čas za počitek in druženje.

V nedeljo smo opravili jutranji trening, ki je bil namenjen prekinitvam. Po treningu smo počasi zapustili sobe in počakali na kosilo, nato pa se odpravili proti Ljubljani, kjer nas je čakalo zadnje dejanje priprav.

Prijateljska tekma

Na igrišču z umetno travo v Zgornji Šiški smo igrali proti Postojni. Po nekaj minutah začetnega otipavanja smo prevzeli pobudo in bili boljši nasprotnik. Nasprotniku smo z visokim presingom onemogočali, da razvije igro in si z odvzetimi žogami blizu gola ustvarjali lepe situacije priložnosti. Prvič smo zadeli ob prekinitvi, drugič pa iz igre. 

Drugi polčas smo začeli dobro in hitro zadeli, potem pa smo se verjetno preveč sprostili, saj smo pustili nasprotniku, da se prebudi in postane nevaren. Kmalu je nasprotnik znižal na 3:1 in 3:2. Sami smo sicer po lepi akciji zadeli za 4:2, nato pa povsem popustili v naši igri. Nasprotnik je to izkoristil, do konca tekme kaznoval vsako našo napako in dosegel še 3 zadetke, za končnih 4:5 za goste iz Postojne.

Priprave lahko v celoti ocenimo kot zelo dobre. Pogoji za trening so bili dobri, sobe, hrana in vse ostale storitve v hotelu prav tako. Priprave je uspešno oddelalo vseh 22 igralcev, poškodb na srečo ni bilo. Za piko na i dobrim pripravam je manjkala zmaga na prijateljski tekmi, vendar pa je strokovni štab tudi brez tega s pripravami zadovoljen. Čaka nas nov teden treningov in prijateljska tekma v Grosuplju.

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium