Člani – Domača zmaga

 

Članska ekipa je v soboto, 25. septembra 2021, igrala drugo domačo ligaško tekmo v tej sezoni. Nasprotnik je bil neporaženi Interblock. 

Tekma je bila prve pol ure dokaj izenačena. Nasprotnik je nekoliko prevladoval v posesti žoge, pravih priložnosti pa ni bilo. Proti koncu polčasa se je tekma razživela. Po predložku s strani in udarcu z glavo smo povedli. Le nekaj minut kasneje je po hitri akciji po krilu in predložku v kazenski prostor nasprotnik dosegel avtogol. Izid polčasa je bil 2:0.

Takoj na začetku drugega polčasa smo po zelo lepi akciji povedli s 3:0. Nato je po nezbranosti in neodločnosti v kazenskem prostoru nasprotnik prišel do najstrožje kazni, ki jo je tudi izkoristil. Tokrat smo ostali zbrani in odločni ter kmalu po prejetem zadetku dosegli še četrti gol. Po tem golu je bila tekma odprta, nasprotnik je pritiskal, mi pa smo dobili veliko priložnosti za protinapade. Le teh nismo najbolje izkoristili, ampak na srečo tudi nasprotnik ni bil več posebej nevaren. Ostalo je pri končnem rezultatu 4:1. 

Še bolj kot rezultat veseli zbrana igra, pristop in ekipni duh, ki so ga fantje prikazali na tej tekmi. Vtis nekoliko kvarijo poškodbe naših igralcev med tekmo. Vsi skupaj upamo, da poškodbe niso hujše narave in da se fantje čim prej vrnejo!

V nedeljo ob 18:00 nas čaka gostujoča tekma v Ivančni Gorici. V tednu, ki je pred nami se moramo čim bolj osvežiti in pripraviti na nasprotnika.

Za konec bi se radi zahvalili vsem gledalcev, ki ste nas prišli podpret v velikem številu!

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium