Člani – Domačo tekmo odigrali “v gosteh”

 

Članska ekipa bi morala v soboto popoldne igrati domačo tekmo proti ekipi Cockta Kresnice. Ker je bilo igrišče na Vrhniki bolj primerno za plavanje in vaterpolo, kot za nogomet, smo bili primorani poiskati drugo rešitev. Našli smo jo v Ljubljani na Ježici, kjer so nam igrišče odstopili pri NK Interblock. Čeprav je kakšno uro prej snežilo oz. deževalo, se je do ogrevanja ekip vreme popravilo, sneg na igrišču pa se je stopil, tako da so imeli igralci dobre pogoje za igro. 

Tekmo smo začeli odločno in imeli pobudo od prve minute naprej, vendar svoje premoči v posesti nismo uspeli pretvoriti v priložnosti. Nasprotnik je stal zelo nizko pred svojim golom. Na srečo nam je pred koncem polčasa le uspelo prebiti obrambo nasprotnika in zadeti za 1:0.

V drugi polčas smo vstopili z enako energijo in željo. Cilj je bil čim prej zadeti še drugič, kar nam je uspelo po slabih 10 minutah igre. Kmalu zatem smo zadeli še tretjič, nato pa po nepremišljenosti v obrambi nasprotniku podarili gol za 3:1. Po golu smo odreagirali dobro, ponovno prevzeli pobudo, zadeli še enkrat in tekmo mirno pripeljali do konca.

V nedeljo nas čaka gostovanje v Novem mestu, kjer bomo na igrišču z umetno travo ob 17:00 igrali proti ekipi iz Trebnjega. Vaša pomoč s tribun nam bo prišla še kako prav!

trenerja Jan in Gašper

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium