Člani – Dve ligaški tekmi in pokal MNZ

 

Domača tekma z Dolomiti

V pripravljalnem obdobju smo že odigrali medsebojno prijateljsko tekmo, ki je bila zelo izenačena, zato smo vedeli, da nam ne bo lahko. Gre za drugega najbližjega nasprotnika v ligi, zato je bilo čutiti tudi malo pritiska in nervoze.

Tekmo smo začeli slabo, čeprav smo po prekinitvi kmalu povedli z 1:0. Naše podaje in sprejemi niso bili natančni, enostavno nismo bili pravi. Tudi nekaj priložnosti, ki smo jih imeli, smo izkoristili slabo. Polčas smo tako končali z minimalno prednostjo, vendar se je že na naših obrazih videlo, da to ni to.

Zadetek smo prejeli v zaključku srečanja iz prostega strela z roba kazenskega prostora. Poizkušali smo zadeti še enkrat, vendar nismo bili dovolj konkretni. Glede na našo igro na celi tekmi lahko rečemo, da je bil neodločen izid kar pravičen.

Pokalna tekma v Trbovljah

Na pokalno tekmo v Trbovlje smo se odpravili z dvema kombijema našega glavnega pokrovitelja podjetja Atet rent a car.  Vzdušje je bilo dobro. Na igrišče je stopila nekoliko premešana prva postava. Vseeno smo bili enakovreden nasprotnik favoriziranemu domačinu.

Nasprotnik je zadel po enkrat vsak polčas, mi pa svojih priložnosti žal nismo izkoristili. Če bi jih, bi se tekma verjetno obrnila drugače. Fantje so na igrišču pustili zelo dober vtis in se enakovredno kosali z domačini, ponovno  pa nas je izdala realizacija. Odigrali smo dobro tekmo in dali vse od sebe, zato smo Trbovlje zapuščali z dvignjenimi glavami.

Tekma v Jevnici

V soboto nas je čakalo novo gostovanje, tokrat v Jevnici. Prvi polčas je bil izenačen, vseeno pa nam je spet uspelo hitro zadeti, kar nam je olajšalo nadaljnje delo. V drugem polčasu smo bili boljši nasprotnik, kar smo kronali s še dvema zadetkoma v nasprotnikov mreži.

Končni rezultat je bil mogoče malo nerealen, saj ekipa Jevnice ni bila slaba in ni popustila do zadnjega žvižga. Veseli dejstvo, da smo, kljub generalno gledano ne najboljši igri, vseeno iz Jevnice odnesli tri točke in ohranili svojo mrežo nedotaknjeno.

V soboto nas čaka naslednja tekma. Ob 15:00 v športnem parku na Vrhniki gostimo ekipo Ljubljana Hermes. Vabljeni!

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium