Člani – Generalka proti ekipi iz Mengša

 

Zadnjo tekmo pred prvenstvom smo odigrali doma proti konkurentu iz lige ekipi Menga. 

Če smo na prejšnji tekmi igrali na majhnem igrišču, lahko rečemo, da smo tokrat igrali na zelo velikem. Ne glede na velikost igrišča, bi morali naši fantje v tekmo z več energije in bolj odločno. Ker je tega primanjkovalo, tudi igra ni stekla, tako kot bi morala. Ustvarili smo si sicer nekaj priložnosti, ki jih v prvi tretjini tekme nismo uspeli realizirati. Malo kasneje smo po dobrem pritisku na zgornji tretjini igrišča, odvzeti žogi in predložku s strani le prišli do vodstva. Le tega smo do konca polčasa še povišali s solo akcijo po sredini igrišča.

Drugi polčas smo odigrali bolj živo in odločno. Prihajali smo v obetavne situacije, ki pa jih nismo znali pretvoriti v priložnosti in zadetke. Nasprotnik je bil dvakrat zelo blizu zadetku, vendar je na našo srečo naša mreža ostala nedotaknjena.

Končni rezultat je bil 2:0. Popotnica pred prvenstvom je, kar se rezultatov tiče, solidna, čeprav je v sami igri še veliko napak in pomanjkljivosti. Nekoliko nas skrbita dve lažji poškodbi na včerajšnji tekmi, a držimo pesti, da bo do naslednjega vikenda vse ok.

Trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium