Člani – Gostovanje v Dragomerju

 

V nedeljo popoldne je članska ekipa gostovala v sosednjem Dragomerju. 

Tekmo smo začeli odlično in si že po nekaj minutah priigrali stoodstotno priložnost, ki jo je domači vratar ubranil, takoj zatem pa še enajstmetrovko. Izvedli smo jo slabo, domači vratar pa se je znova izkazal. Pritisk se nato je nadaljeval, prevladovali smo, manjkal pa je boljši zaključek ali zadnja podaja. Gostje so po dobrih dvajsetih minutah delno vzpostavili ravnotežje. Sledila je bolj izenačena igra z nekaj priložnosti na obeh straneh. Posest je bila na naši strani, žoga je lepše tekla, manjkal pa je zaključek.

Drugi polčas smo začeli raztreseno. Že v prvi minuti nadaljevanja smo pustili nasprotnikovega igralca povsem samega v našem kazenskem prostoru. Ta je naše darilo izkoristil in zadel za domače vodstvo. Poizkušali smo izenačiti, vendar sama igra ni stekla. Igrali smo slabše kot v prvem delu, težje smo prihajali pred nasprotnikov gol. Bili smo preveč nervozni in nepotrpežljivi. Priigrali smo si še eno enajstmetrovko, vendar tudi te nismo uspeli realizirati. Tudi opravljene menjave niso bistveno pripomogle k boljši in bolj učinkoviti igri, tako da je žal ostalo pri izidu z začetka drugega polčasa.

Prvi ligaški poraz je tukaj, zdaj je potrebno dvigniti glave, stopiti skupaj in pokazati karakter. Trenirati moramo še boljše, na prihajajočih tekmah pa pokazati več znanja, želje in borbenosti.

Za konec bi se zahvalila vsem navijačem, ki ste nas prišli spodbujat na tekmo. Opažava, da vas je vedno več. Hvala vam! 

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium