Člani – Gostovanje v Kisovcu

 

Članska ekipa je minuli vikend gostovala v Kisovcu. Čeprav se je večina Kisovčanov pripravljala na nedeljski zaključek kolesarske dirke po Franciji, so se tisti najzvestejši navijači zbrali na stadionu nad Kisovcem. Domačine je treba pohvaliti za glasno spodbujanje svoje ekipe in tudi za zelo lepo pripravljeno igrišče.

Zaspan uvod

V tekmo smo tako kot proti Rudarju vstopili zaspano, brez prave želje in energije. Izgubljali smo duele, podajali nasprotniku v noge, slabo smo reagirali po izgubljeni žogi. Nasprotnik je stal visoko in si z vso silo prizadeval, da čim prej doseže zadetek. Na našo žalost se je to v 10. minuti tudi zgodilo. Zadetek je bil plod kar nekaj napak in slabih reakcij po izgubljeni žogi.
 
Po zadetku še vedno nismo uspeli odreagirati in zbrati, ampak smo še vedno pustili nasprotniku, da narekuje svoj ritem igri. V 27. minuti so domači zadeli še drugič. Šele ta zadetek nas je spravil na realna tla, malo smo spremenili igralna mesta in končno počasi vzpostavili ravnotežje. Za kaj več nam je zmanjkalo časa.

Boljši drugi polčas

Drugi polčas je bil verjetno naš najboljši v tej sezoni. Nasprotnika smo stisnili visoko in hitro odvzemali žoge. Igrali smo hitro, od noge do noge, prisotne je bilo veliko želje in teka. Po približno 20 minutah smo po lepem predložku v kazenski prostor lepo zadeli z glavo za 1:2.
 
Do konca tekme smo še bolj pritisnili in si želeli vsaj še enkrat zadeti. Vse sile in moči smo dali v napad, zadaj pa sta ostajala samo dva naša igralca, kar je seveda veliko tveganje. Nasprotnik je tik pred koncem iz protinapada zadel za 3:1. Preden smo lahko bili spet nevarni je sodnik odpiskal konec tekme.
 
Ponovno lahko rečemo, da smo bili blizu a hkrati zelo daleč. Na žalost smo že v drugo zaporedno tekmo vstopili slabo in tako morali loviti zaostanek od zgodnje faze tekme. V drugem polčasu bi lahko z malo več zbranosti, natančnosti in sreče izenačili, tako pa smo prejeli tretji zadetek in na papirju “suvereno” izgubili tekmo.
 
S kratko video analizo in pogovorom o tekmi smo ugotovili kakšne napake delamo v igri, na treningih pa bomo skušali te napake popraviti oz. zmanjšati. V nedeljo nas čaka nova tekma, ob 16:30 igramo doma proti ekipi Kolpe. Vsi skupaj verjamemo, da je čas za prve tri točke na našem kontu.
 
Trenerja Jasmin in Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium