Člani – Intervju po tekmi z NK Adria

 

Vrhničani so v 4. krogu 3. SNL Zahod vpisali poraz. Z ekipo NK Adria so se spopadli v Mirnu, kjer pa so v drugem polčasu prejeli tri zadetke in žal ostali brez točk. Po tekmi smo se pogovarjali s kapetanom ekipe Luko Kolarjem, ki je strnil misli o začetnem delu sezone in prihajajočih izzivih.

O porazu v Mirnu in borbenosti do zadnjega trenutka: “Prvi polčas smo igrali dobro in ustvarjali priložnosti. Žoga žal ni hotela v gol, dvakrat sto zadeli vratnico. V drugi polčas smo štartali veliko slabše. Prvi gol smo prejeli po individualni napaki. Nato nam je popustila koncentracija in le dve minuti kasneje je sledil še hiter zadetek po prekinitvi. Po prejetem drugem zadetku smo vse moči usmerili v napad in sledila je kazen v obliki gola iz protinapada. Fantom bi rad čestital za borbenost in željo po zadetku do zadnje minute.” 

O uvodnem delu ligaškega tekmovanja: “Zadovoljen sem z napredkom, ki ga kaže ekipa skozi igro. Pred kratkim so se nam pridružili trije novi fantje, ki so zaostrili konkurenco in s tem dvignili intenziteto treningov. Mislim, da smo na pravi poti in da se nimamo česa bati. Skozi tekme bo ekipa rasla in rezultati bodo prišli.” 

O prihajajočem ligaškem obračunu: “V soboto igramo na Vrhniki proti ekipi Jesenic. Končno bomo igrali pred domačim občinstvom. Težko pričakovana domača tekma je prišla ob pravem trenutku, da se poberemo po porazu z Adrio. Na tribuni si želim čim večje število navijačev in glasno podporo. S soigralci bomo storili vse, da zmaga ostane doma.”

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium