Člani – Konec sezone

 

S koncem maja so člani zaključili drugo zaporedno sezono v 3. ligi. Pogovarjali smo se s glavnim trenerjem ekipe Janom Kragljem, ki nam je zaupal kako zadovoljen je z letošnjo sezono, ter kakšni so plani za naprej.

“Z razpletom sezone nisem zadovoljen, saj smo bili z doseženim 8. mestom rezultatsko pod pričakovanji, ki smo si jih zadali pred začetkom sezone. Generalno gledano v igri nismo bili tako slabi, kot kaže lestvica, smo pa imeli konstantne težave z nadzorom poteka tekem. Prevečkrat smo si dovolili slabe momente pred svojim in nasprotnikovim golom, kar je velikokrat usmerilo tok dogodkov v napačno smer. To so trenutki, ki odločajo tekme in v bodoče je to zagotovo eno izmed področji, na katerem se moramo izboljšati, če želimo dosegati boljše rezultate.

V naslednji sezoni je cilj borba za najvišja mesta, za kar pa bo ekipo potrebno še dodatno okrepiti. V spomladanskem delu smo s pomočjo zimskih okrepitev naredili viden korak naprej in temu trendu želimo slediti tudi v poletnem prestopnem roku. Prav tako pa se bo članski ekipi priključilo nekaj nadarjenih igralcev, ki so v naši nogometni šoli zaključili z mladinskim stažem in nekaj pomembnih igralcev, ki so zaradi poškodbe izpustili celoten spomladanski del končane sezone. Povečanje konkurence bo zagotovo pozitivno vplivalo tudi na kvaliteto treningov, s katerimi začnemo 8. julija, tako da bo dovolj časa za dobro pripravo na naslednjo sezono, v kateri je cilj borba za najvišja mesta v 3. SNL zahod.”

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium