Člani – Nadaljevanje dobrega niza tekem

 

Članska ekipa nadaljuje z napornim ritmom težkih tekem. V soboto je na Vrhniki gostoval Interblock, ki je pred tem zabeležil sedem zaporednih zmag. Vreme nam ni bilo najbolj naklonjeno, saj je skoraj celo ogrevanje in dve tretjini tekme močno deževalo.

Po nekajminutnem prilagajanju na težek teren in žogo smo se zbrali in začeli prevzemati pobudo. Dobro igro smo kronali z lepim zadetkom z glavo po prekinitvi. Kmalu za tem smo zadeli še drugič, kar je pomenilo, da smo lažje zadihali in se sprostili. 2:0 je bil rezultat polčasa.

V drugem polčasu smo imeli nekaj situacij, da bi dosegli tretji zadetek, vendar nam to ni uspelo. Podzavestno smo se potegnili nekoliko nazaj in pustili nasprotniku prevlado v posesti. Vseeno nismo dopustili nobenih resnih priložnosti, da bi prejeli zadetek. Proti koncu tekme smo ponovno stopili nekoliko višje. Prostora je bilo veliko, vendar so bile naše odločitve in zadnje podaje preslabe. Ostalo je pri rezultatu ob polčasu, tri točke pa so zasluženo ostale doma. 

Do konca sezone nas čakajo še tri tekme, ki jih bomo odigrali v sedmih dneh. Prva od tekem nas čaka v soboto, ko ob 18:00 gostujemo v Zagorju, ki trenutno zaseda 4. mesto na lestvici. Vabimo vse navijače in podpornike, da nas pridete podpret, saj prostora za spodrsljaje ni več.

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium