Člani – Nova zmaga na Viru

 

Gostovanje pri NK Vir

Na Viru smo na deževno soboto spremljali izjemno tekmo, ki smo jo odigrali proti NK Vir. Nasprotnik je svojo igro baziral na dolgih podajah v globino, kjer so s hitrimi prehodi poskušali ogroziti naša vrata in pa z dolgimi meti iz avta v naš 16 metrski prostor.

Naši fantje pa so zopet prikazali izjemen pristop. V fazi branjenja smo bili zelo disciplinirani, tako da nasprotniku nismo dopustili skoraj nobene omembe vredne priložnosti. Tudi naš vratar je bil vedno dobro postavljen in zanesljiv pri zaustavljanju mokre in spolzke žoge. Če je bilo tehnično znanje na zelo podobni ravni (razmočeno igrišče), pa sta bili borbenost in odločnost absolutno na naši strani. Že v prvem delu smo pokazali, da si želimo zmage in odločno napadali nasprotnikova vrata. Trud se nam je izplačal, saj smo po dobljeni 11m povedli in z zasluženim vodstvom odšli na odmor.

Po pogovoru v slačilnici smo se vrnili še bolj motivirani in odločni, da bomo zmagali. Prevzeli smo pobudo v igri in preko posesti nasprotnika uspeli potisniti na njihovo polovico. Agresivnost in presing na domačine v fazi branjenja je bil na zadovoljivem nivoju, kar je še dodatno pripomoglo k premoči na igrišču.

Gostujoča ekipa se je bila tako prisiljena organizirano braniti in poizkušati predvsem s hitrimi prehodi. Kombinatorika in kontrola prostora skozi posest sta bili dobri, saj smo redno prihajali pred nasprotnikova vrata. Posledica tega je bil izjemno dober prodor našega napadalca, ki je dosegel drugi zadetek za naše moštvo. To je bila prelomna točka na tekmi, ko smo nasprotnika “zlomili” in nato dodali še tri zadetke.

Fantom čestitava za prikazano, ne samo na tej tekmi, ampak za celotno zadnje obdobje, saj ekipa res deluje zelo dobro.

Druga tekma in zmaga sta že preteklost, gremo naprej,  korak za korakom. Nov teden, novi treningi in v nedeljo tekma.  Želiva dobro prisotnost na treningih in zavzeto delo. To bi bila največja nagrada za naju.

Za konec pa zahvala  vsem našim navijačem, ki so nas glasno in močno spodbujali in bili na tribuni naš 12 igralec. Hvala vam!

P.S. Slike so tokrat nekoliko drugačne, kot ste jih vajeni.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium