Člani – Novih šest točk

 

Članska ekipa nadaljuje z rezultatsko zelo dobro serijo tekem brez poraza. Po remiju na domačem derbiju proti prvouvrščenim Trbovljam smo najprej doma gostili ekipo iz Kočevja. 

Kočevje doma

Tekmo smo začeli odlično in že v 2. minuti po kotu z glavo prišli do vodstva. Nismo se ustavili, nadaljevali smo agresivno in kmalu dosegli še tri zadetke. V drugem polčasu smo ob veliko zapravljenih priložnostih uspeli zadeti še dvakrat. Končni rezultat je bil tako visokih 6:0.

Trbovlje v gosteh

Na predpraznično soboto smo gostovali v Trbovljah. To je bila tekma za biti ali ne biti, saj bi brez treh točk težko še upali na končno prvo mesto. Tekmo smo začeli zelo nervozno, posledica tega je bilo veliko netočnih podaj in slabih odločitev. Nasprotnik je bil nekajkrat zelo nevaren, a na srečo ni zadel. Po približno 20 minutah smo se počasi “začeli sestavljati” in vzpostavljati ravnotežje. Zadeli smo vratnico in imeli še eno ali dve lepi priložnosti, a se do polčasa mreži nista zatresli.

V drugem polčasu smo počasi prevzeli pobudo. V 62. minuti smo po lepi akciji na desni strani igrišča zadeli za 1:0. Nasprotnik je seveda na vse pretege skušal izenačiti, a je naša obramba zdržala vse napade in tako odnesla zelo pomembne tri točke.

Do konca nas čaka še pet zelo pomembnih tekem. Prva od njih sledi že v soboto, ko ob 17:30 doma igramo proti ekipi Laby’s Mengo 28. Vabljeni, da nas pridete podpret!

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium