Člani – Pomembna zmaga

 

Članska ekipa je pred prazniki gostovala v Zagorju. Vedeli smo, da je nasprotnik kvaliteten, zato smo se na tekmo dobro pripravili in šli v njo maksimalno zbrani.

V prvem polčasu smo bili veliko boljši nasprotnik. Izvajali smo visok pritisk, kar se je izkazalo za pravilno odločitev. V prvem polčasu smo dosegli tri zadetke, lahko bi še kakšnega več. Nasprotniku ob tem nismo pustili veliko nevarnih situacij.

Drugi polčas je nasprotnik začel veliko bolje, kot je igral v prvem polčasu. Napadli so na vso moč, kar se jim je kmalu obrestovalo, saj so dosegli zadetek. Naša ekipa je nato vzpostavila ravnotežje.

Nekaj priložnosti je bilo na obeh straneh. Četrti zadetek smo dosegli po lepi dvojni podaji slabih deset minut pred koncem tekme. Takrat je nasprotnik opustil še zadnje upe o kakšni točki in tekmo smo mirno pripeljali do konca.

Do konca jesenskega dela nas čaka samo še ena, a zato toliko bolj pomembna tekma. V soboto, 6. novembra, ob 14:00 doma igramo proti Beli Krajini. Potrebno bo dati vse od sebe in tekmo odigrati brez napak.

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium