Člani – Ponovno uspešni doma

 

Članska ekipa je v soboto, 9. oktobra 2021, igrala 7. krog regionalne ljubljanske lige. Doma so gostili ekipo Arne Tabor 69. Temperature so bile idealne za tekmo, igrišče pa je bilo dobro razmočeno od predhodnega dežja.

Že po nekaj minutah smo si uspeli priigrati res lepo priložnost, a je veselje preprečil nasprotni vratar. Po dobrih 30 minutah smo uspeli zadeti z glavo iz prekinitve za 1:0. Do konca polčasa se rezultat ni več spreminjal.

V drugi polčas smo vstopili slabo, bili smo premalo čvrsti, odločni in pogosto zamujali v obrambnih nalogah. Na srečo smo slabe minute prekinili z zadetkom iz protinapada. Od tega zadetka naprej nam je steklo in v presledku nekaj minut smo zadeli še dvakrat. Končni rezultat je bil 4:0. Svojo mrežo smo prvič v prvenstvu ohranili nedotaknjeno, kar je lepa vzpodbuda za naprej. 

V prihajajočem tednu nas čakata kar dve tekmi in sicer zaostala v sredo v Ivančni Gorici in redna v soboto v Kočevju. Želimo nadaljevati niz, vendar se zavedamo, da je v naši igri še veliko rezerv, ki jih bomo skušali odpraviti na treningih.

Za konec bi se radi zahvalili vsem, ki si naše tekme pridete pogledat in nas bodrit. Še naprej se bomo trudili, da boste imeli kaj videti!

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium