Člani – Poraz proti Slovanu

 

Člani smo v soboto gostovali na Kodeljevem pri Slovanu. Razmere za igro so bilo težke, praktično celo tekmo je deževalo. 
 
Tekme spet nismo začeli tako kot bi morali in kot smo se dogovorili v garderobi. Nasprotniku smo pokazali preveč spoštovanja in sami sebe postavili v podrejen položaj. Nasprotnik je prevladoval, ni pa si ustvaril veliko priložnosti. Po enem izmed kotov je igralec gostov žal ostal sam in zadel za 1:0. Sami smo imeli v prvem polčasu dve lepi priložnosti, a žoga žal spet ni hotela v gol.
 
Kmalu na začetku drugega polčasa smo si po lepi globinski podaji priigrali še eno lepo priložnost, a tudi tukaj nismo zaključili kot je treba. Nasprotnik je po 20 minutah igre spet zadel po kotu in naši slabi reakciji. Z menjavami smo poizkušali spremeniti potek tekme in se postavili višje na igrišču. Pravih priložnosti si nismo uspeli več priigrati. V zadnjih minutah tekme smo ob zelo napadalni postavitvi naredili napako in izgubili žogo na najbolj nevarnem delu igrišča, kar je nasprotnik kaznoval s tretjim golom.
 
Ponovno lahko rečemo, da nismo odigrali tako slabe tekme in da je končni rezultat glede na prikazano previsok. Tekli smo veliko, pogrešala sva predvsem več želje in borbe, kar se je poznalo na skokih in duelih, kjer je bil nasprotnik po pravilu uspešnejši. Glede na pokalno tekmo proti istemu nasprotniku lahko rečemo, da smo stali bolje in nasprotniku dovolili manj priložnosti. Nasprotnik je sicer prevladoval, a po številu priigranih priložnosti smo bili enakovredni. Nasprotnik je bil tokrat žal veliko bolj učinkovit kot mi. Končno pa lahko rečemo, da smo tokrat tekmo končali brez poškodb. 
 
Sledi nov teden treningov, v nedeljo ob 15:00 pa nas čaka domača tekma proti Interblocku.

Trenerja Jasmin in Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium