Člani – Poraz proti Slovanu

 

V soboto je članska ekipa odigrala svojo prvo uradno tekmo v tej sezoni. V prvem krogu pokala smo na domačem igrišču pričakali ekipo Slovana.
 
Tekmo smo začeli slabo, bili smo “v krču”, naša igra v obrambi in napadu je bila brez repa in glave. Nasprotnik je imel žogo več časa v nogah in si ustvaril več priložnosti. Zadeli so po naši nezbranosti in slabi komunikaciji. Do konca polčasa se rezultat ni spremenil. 
 
Drugi polčas smo začeli bolje. Po krilih smo prišli do kar nekaj nevarnih situacij za nasprotnikov gol, a zaradi slabih odločitev ali nenatančne zadnje podaje do priložnosti ni prišlo. Našo neučinkovitost je nasprotnik kaznoval po podaji iz kota. Pri rezultatu 2:0 smo še poizkušali, vendar nam zadetka ni uspelo doseči. Pred koncem je nasprotnik zadel še enkrat in tako zasluženo zmagal.
 
Vsi skupaj se zavedamo, da tokrat nismo bili pravi. Poraz ni tragičen, je pa dobro opozorilo pred začetkom prvenstva. Do prve tekme nas čaka še veliko dela, tako kar se tiče pripravljenosti, kot tudi taktike.
 
Trenerja Jasmin in Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium