Člani – Prijateljska tekma pred prazniki

 

Članska ekipa Atet Dren Vrhnika je v četrtek, 29. aprila, odigrala prijateljsko tekmo proti Ivančni Gorici. Igrali smo na njihovem prenovljenem igrišču z umetno travo. Idealne razmere za igro je nekoliko pokvarilo vreme, saj je deževalo skoraj neprestano od začetka ogrevanja do konca tekme. 

Tekma je bila izenačena in odprta. Želja je bila na obeh straneh velika, tempo pa, glede na to kako in koliko ekipi trenutno trenirata, visok. Žoga je bila mokra in hitra, zato je bila igra na trenutke nepovezana, prisotne so bile individualne napake. Obe ekipi sta si priigrali nekaj polpriložnosti in priložnosti. Domačin je povedel po veliki napaki pri podaji pred našim golom, drugič pa so zadeli po neoviranem strelu znotraj kazenskega prostora.

Drugi gol je spodbudil naše igralce, da so zaigrali bolj zbrano v obrambi in bolj aktivno in učinkovito v napadu. Nasprotnika smo pritisnili visoko in hitro odvzemali žogo. Gol je visel v zraku. Prišel je približno 15 minut pred koncem tekme po lepem strelu v daljši vratarjev kot. Pritisnili smo in kmalu dosegli še drugi gol, kjer pa naj bi bil naš igralec v prepovedanem položaju. To nas je še bolj spodbudilo, a nam je za nov zadetek kljub veliki želji zmanjkalo časa.

Fante je potrebno pohvaliti, saj so vsi od prvega do zadnjega dali vse od sebe. Po dolgem času jih je bilo lepo gledati na tekmi. Sledi zasluženih nekaj dni počitka, potem pa nadaljujemo s treningi, kjer bomo skušali našo igro še izboljšati.

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium