Člani – Prijateljska tekma z Interblockom

 

Včeraj je članska ekipa igrala drugo prijateljsko tekmo po koncu sezone. Gostovali smo na Ježici pri Interblocku, ki jesenski del končuje na sredini lestvice Regionalne Ljubljanske lige. Veseli dejstvo, da je bilo na tekmi kar 22 igralcev naše ekipe. 

Odigrali smo zelo dobro tekmo. Še posebej dobre je bilo prve pol ure tekme, ko smo bili boljši nasprotnik in prevladovali na igrišču. Žoga je lepo tekla, bili smo nevarni. Tudi preostanek tekme smo odigrali na visokem nivoju. V drugem polčasu smo povedli z 2:1, vendar v samem finišu tekme nekoliko popustili in prejeli drugi zadetek. Tekma se je tako končala z neodločenim rezultatom, 2:2, čeprav lahko mirno rečemo, da bi si naša ekipa bolj zaslužila tri točke. Imeli smo več priložnosti, kar nekaj sto odstotnih, pri prejetih golih pa bi morali sami odreagirati bistveno bolje. 

Trenerja sva s tekmo zelo zadovoljna. Pristop je bil pravi, sama igra pa lepa popotnica za spomladanski del. Prav vsi igralci, ki so stopili na igrišče, so se včeraj izkazali in pustili dober vtis. Želiva si, da je prikazana igra in pristop temelj za spomladanski del prvenstva, kjer nas čaka še veliko dela.

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium