Člani – Remi na derbiju

 

Članska ekipa Atet Dren Vrhnika je v soboto na domačem igrišču igrala zadnje kolo rednega dela prvenstva. Usoda je hotela, da bo zadnja tekma prav tekma med prvo in drugouvrščeno ekipo. Naboj je bil velik, točke so “štele dvojno”, vreme pa je bilo bolj “londonsko” kot v Londonu samem. Na tribuni se je kljub takem vremenu zbralo največ ljudi v zadnjih nekaj letih.

Naši fantje, ki so tekmo igrali v povsem novih dresih, so tekmo začeli solidno. Po 20. minutah so po protinapadu in slabo izbiti žogi nasprotnika uspeli povesti z 1:0. Ustvarili smo si še nekaj situacij, iz katerih pa smo bili premalo konkretni in natančni. Rezultat se do polčasa ni spreminjal.

Drugi polčas smo začeli slabo, energija ni bila prava, nasprotnik je imel pobudo in poizkušal izenačiti. Po prekršku na robu kazenskega prostora je nasprotnik prišel do kazenskega strela, iz katerega so zadeli okvir vrat, žoga pa se je odbila na glavo njihovemu igralcu, ki je uspel rezultat izenačiti. Naši fantje so se do konca tekme trudili ponovno povesti, nekajkrat streljali proti golu nasprotnika, a je njihova obramba zdržala. Končni rezultat je bil tako 1:1, kar je seveda bolj odgovarjalo gostom.

Sedaj nas čaka tako imenovana liga za prvaka, kjer najboljših osem ekip po rednem delu igra vsak z vsakim še po eno tekmo. Do konca sezone torej igramo še sedem tekem, kjer prostora za spodrsljaje ni več. V soboto ob 17:00 igramo doma proti ekipi Kočevja, naslednji vikend pa nas čaka gostovanje v Trbovljah.

Vabimo vse naše navijače in podpornike, da se ponovno v velikem številu zberejo na tribuni in nam pomagajo do prvih treh točk v ligi za prvaka!

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium