Člani – S težavo do novih treh točk

 

Člani so v soboto, 6. 11. 2021, odigrali zadnje kolo jesenskega dela Regionalne ljubljanske lige. Na domačem igrišču je bila nasprotnik Bela Krajina. Igrišče je bilo razmočeno in težko, a je bilo enako za obe ekipi. 

V tekmo nismo šli najbolje, vseeno pa smo si, po igri z roko v kazenskem prostoru, kmalu priigrali 11-metrovko. Le to smo uspešno realizirali. Nadaljevali smo neprepričljivo in nasprotniku puščali preveč prostora in časa. Nasprotnik je to kaznoval in si tudi sam priigral enajstmetrovko, ki jo je uspešno izvedel. Tekma se je nadaljevala izenačeno. Na težkem igrišču se rezultat do polčasa ni spremenil.

Tudi v drugem polčasu smo nadaljevali neprepričljivo in s premalo prave želje. Do samega zaključka tekme si nismo uspeli priigrati veliko resnih priložnosti. V zaključku smo vendarle pritisnili. Najprej smo po prekinitvi zgrešili iz neposredne bližine, nato pa po lepi akciji le zadeli za 2:1.

V zadnjih nekaj minutah je nasprotnik pritisnil, mi pa smo se pomaknili nazaj in se branili. Nasprotnik je bil nevaren. Prisotne je bilo veliko nervoze, a na koncu smo tekmo srečno pripeljali do konca.

Čaka nas še dober mesec treningov in prijateljskih tekem, nato pa zaslužen premor.

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium