Člani – S tremi točkami iz Ivančne Gorice

 

Članska ekipa je v nedeljo popoldne igrala tekmo 7. kroga RLL v Ivančni Gorici. 
 
Tekmo smo začeli še nekoliko zadržano. Videlo se je, da smo boljši, a si čistih priložnosti nismo uspeli pripraviti. Iz minute v minuto je nasprotnik padal, mi pa smo rasli. Zadeli smo vratnico in nekajkrat nevarno udarili proti vratom nasprotnika. Zadeli smo šele proti koncu polčasa. Po odbiti žogi iz kota, je z volejem lepo zadel Šutić. V parih minutah do konca polčasa smo se nekoliko umirili in stopili na žogo.
 
V drugem polčasu smo nekoliko spremenili postavitev in zaigrali še bolj napadalno. Imeli smo premoč v polju, ustvarjali smo lepe situacije in priložnosti vendar smo bili zelo neučinkoviti. Čeprav smo na drugi gol čakali 20 minut, je bilo čakanje vredno, saj je Smrtnik zabil pravi “evrogol”. Že nekaj minut kasneje je Zdešar dosegel tretji zadetek za našo ekipo. Želeli smo si zabiti čim več golov, a bili zaradi tega premalo potrpežljivi. Akcije smo zaključevali hitro, žoga pa kar ni hotela v gol. Tik pred koncem je po fliperju v kazenskem prostoru svoj prvenec v našem dresu dosegel še Rotar.
 
Končni rezultat je bil torej 4:0. Zmaga je lepa in visoka, fante je potrebno pohvaliti za pristop in željo. Zavedamo pa se, da smo zapravili preveč priložnosti. V tem tednu bo na treningih potrebno popraviti predvsem realizacijo, saj bo bolj kompleten nasprotnik znal našo neučinkovitost hitro kaznovati.
 
Za vikend nas čaka novo gostovanje in sicer se odpravljamo k 8. uvrščeni ekipi prvenstva, v Trebnje.
 
Trenerja Jasmin in Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium