Člani – Tekma v Črnučah

 

Članska ekipa je v soboto na derbiju kroga gostovala v Črnučah. Igrišče je bilo za igranje nogometa zelo slabo, zato smo že pred tekmo vedeli, da nas čaka težka tekma in da si bomo morali zmago prigarati.

Prvi polčas je bil slab, nasprotnik je bil boljši in imeli smo srečo, da smo na odmor odšli z začetnim izidom. Pokazali smo premalo želje, delali smo preveč napak in bili na trenutke preveč naivni v obrambi. V garderobi smo se dogovorili, da bo potrebno več teka in želje, če želimo kakšno točko.

Začetek drugega dela je bil še izenačen, potem pa smo stopili na plin in pritisnili nasprotnika, ki je do žoge prihajal vedno težje. Imeli smo kar nekaj polpriložnosti in udarcev iz kota. Po enem izmed kotov smo se v gneči v kazenskem prostoru dobro znašli in žogo porinili v gol. Imeli smo še nekaj priložnosti, da bi vodstvo povišali, vendar smo bili premalo zbrani in natančni. Na koncu tekme je bil nasprotnik nevaren iz nekaj prekinitev, vendar smo se ubranili in tako odnesli 3 točke iz Črnuč. Sendviči in krofi po tekmi so bili tako še toliko slajši.

Posebna zahvala gre zvestim navijačem, ki nas spremljate na čisto vseh tekmah! To nam veliko pomeni.

Zmaga je bila nujna za dvig samozavesti pred zadnjima dvema tekmama v jesenskem delu. V prihajajočem tednu nas čakata dva treninga in prijateljska tekma v Grosuplju, nato pa v soboto nova ligaška tekma, doma proti Dolu. Vabljeni!

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium