Člani – Tekma z Dolom

 

Tekmo z Dolom smo odigrali v soboto. Pričakovati je bilo težko tekmo, saj je nasprotnik ujel formo in zmagal na zadnjih petih tekmah zapored.

V tekmo smo vstopili odločno in si po nekaj minutah začetnega otipavanja priigrali kar nekaj polpriložnosti in priložnosti. Omeniti velja predvsem vratnico, od katere se je žoga peljala po črti gola, vendar v gol ni hotela. Bili smo boljši nasprotnik, igrali potrpežljivo, vendar smo bili v samih zaključkih akcij spet premalo zbrani in natančni. Polčas se je tako končal z rezultatom 0:0.

V garderobi med odmorom je bilo pozitivno vzdušje. Vedeli smo, da smo boljša ekipa, dobro igro pa smo morali nadgraditi še z zadetki. Dogovorili smo se, da drugi polčas odigramo še na višjem nivoju in še bolj pritisnemo nasprotnika.

Drugi polčas smo začeli kot dogovorjeno. S tempom smo poizkušali utruditi nasprotnika in doseči prvi zadetek. Le ta je prišel že po slabih desetih minutah nadaljevanja. Po globinski žogi in dobljenem duelu smo poskrbeli, da si je nasprotnik sam zabil zadetek. Še vedno smo prevladovali, nasprotniku pa so jenjale moči. Kmalu smo zadeli še drugič. Tretji gol je visel v zraku, vendar ga nismo dočakali do samega konca tekme. Po zelo lepi ekipni akciji smo zadeli z evrogolom z roba kazenskega prostora. 

Fante velja pohvaliti za odlično predstavo in mirno, zbrano igro do konca tekme. Rezultat je posledica dobre prisotnosti in dobrega dela na treningih.

Hvala navijačem na tribuni za spodbudo!

Čaka nas še zadnji krog jesenskega dela, kjer bomo v soboto, 9. novembra ob 14:00 gostovali v Šmartnem. Vabljeni!

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium