Člani – Tekmi na Gorenjskem

 

Člani nadaljujejo s pripravljalnim delom na spomladanski del sezone. Po tekmi z Ilirijo so odigrali še dve tekmi na Gorenjskem.

Železniki

Prva tekma je bila gostovanje v Železnikih. Prvi polčas je bil domačin nekoliko boljši nasprotnik. Po naši napaki je dosegel lep zadetek, še nekajkrat pa so bili v polpriložnosti. Sami nismo bili pretirano nevarni. Omeniti velja samo akcijo, ko smo dosegli regularen zadetek, vendar sodnik žal ni pustil “prednosti” in je dosodil prosti strel za našo ekipo.
 
V drugem polčasu je naša ekipa prevladovala. Nasprotnik je pariral vedno težje, naše priložnosti pa so se vrstile. Dve od teh smo tudi izkoristili. Končni rezultat bi bil lahko še višji, a vseeno sva bila s prikazanim, predvsem v drugem polčasu, zadovoljna.

Zarica

V petek so člani odigrali tekmo na Triglavu v Kranju, nasprotnik je bil NK Zarica, ki igra v isti ligi kot Železniki, le da je njihov položaj na lestvici bistveno boljši. Tekma je bila zanimiva in izenačena. Na obeh straneh smo videli veliko priložnosti, veliko lepih obramb vratarjev in po dva zadetka v vsaki mreži. Na tekmi sva videla kar nekaj pozitivnih stvari, veliko pa tudi pomanjkljivosti, na katerih moramo še delati.
 
V prihajajočem tednu nas čakata kar dve tekmi. Prva v sredo v Ivančni Gorici proti domačinom, druga pa v soboto dopoldne v Biljah proti njihovi mladinski ekipi. 
 
Trenerja Jasmin in Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium