Člani – Tretja pripravljalna tekma

 

Članska ekipa je v soboto v Kranju odigrala svojo tretjo pripravljalno tekmo pred začetkom sezone. Nasprotnik je bil Zarica.
 
Naši fantje so tekmo začeli zelo dobro. Pristop je bil pravi, bili smo agresivni in željni zadetka. Žoga je tekla lepo, sestavili smo kar nekaj lepih in hitrih akcij. Tri od teh smo kronali z zadetkom in po pol ure igre je bil rezultat 3:0 za naše fante. V prvem polčasu bi lahko dosegli še kakšen zadetek, vendar nam je v zaključkih malo popustila zbranost. 
 
V drugem polčasu smo z menjavami in rotacijami na igralnih mestih izgubili ritem in igro, ki nas je krasila v prvem polčasu. Prejeli smo dva zadetka, sami pa smo si ustvarili premalo priložnosti, da bi dosegli še kakšen zadetek.
 
Gledano v celoti je treba fante pohvaliti za pristop, željo in zmago. Odigrali smo dobro tekmo in zasluženo zmagali. Igro v prvem polčasu pa bomo v prihodnjih tekmah poizkusili pretvoriti v 90 minut.
 
Zaradi prekrivanja terminov bomo člansko pokalno tekmo proti Slovanu odigrali že v soboto, 22.8. ob 17:00 na Vrhniki. Vabljeni!
 
Trenerja Jasmin in Gašper
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium