Člani – Tri tekme v šestih dneh

 

Članska ekipa nadaljuje s pripravami na spomladanski del prvenstva. Poleg napornih treningov je visok tudi ritem tekem. V šestih dneh je ekipa odigrala kar tri tekme.

Najprej smo med tednom gostovali v Škofji Loki pri tamkajšnjem tretjeligašu. V prvem polčasu je prevladovala domača ekipa, v drugem naša. Tempo je bil visok, priložnosti ni bilo veliko, končni rezultat 2:2 pa je bil dokaj realen.

V soboto je članska ekipa gostovala v Tolminu, kjer je na Brajdi odigrala tekmo proti trenutno drugouvrščeni ekipi 3. SNL Zahod. Tokrat so fantje tekmo začeli dobro že od samega začetka in nasprotniku niso pustili, da nam vsili svojo igro. Fantje so skozi celo tekmo garali in se držali zastavljenih taktičnih zamisli. Za dobro odigrano tekmo smo bili na koncu nagrajeni z zmago. Končni rezultat je bil 2:1 za našo ekipo.

Zadnjo tekmo v kratkem času pa je ekipa odigrala v ponedeljek v Ljubljani na stadionu ŽAK. Gostila nas je ekipa NK Ljubljana, ki jo vodi trener Ermin Rakovič. Končni rezultat je bil sicer 2:1 za našo ekipo, a je bila to naša najslabša tekma v sklopu treh tekem. Možnih razlogov za slabšo igro je veliko, zavedamo pa se, da bo treba še bolj zavzeto trenirati in določene stvari še popraviti in dvigniti na višji nivo.

V soboto nas čaka prva domača pripravljalna tekma. Nasprotnik bo najbližji sosed NK Dragomer. Vabljeni!

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium