Člani – Z visoko zmago do prvih treh točk

 

Člani smo v nedeljo odigrali “domačo” tekmo proti ekipi Kolpe. Narekovaji zato, ker smo tekmo odigrali na ljubljanski Ježici, natančneje na igrišču z umetno travo NK Interblock.

Pred tekmo smo se dogovorili, da je čas, da osvojimo tri točke. Odločno smo vstopili v tekmo in po dobrih 15 minutah začetnega otipavanja pritisnili nasprotnika visoko, odvzeli žogo na robu kazenskega prostora, nato pa izkušeno in nesebično odigrali podajo na prostega igralca, ki je porinil žogo v prazna vrata. Nadaljevali smo s pritiskom in si po nekaj polpriložnostih v 30. minuti priigrali prosti strel na robu kazenskega prostora. Tam smo z domiselno akcijo izigrali nasprotnika in lepo zadeli za 2:0. Želja je bil še tretji gol pred polčasom, vendar nam to do sodnikovega piska žal ni uspelo.

V drugi polčas smo vstopili z željo po dosegi še tretjega zadetka. Nasprotnik je imel drugačne načrte. Po približno dvajsetih minutah smo spet prevzeli vajeti igre v svoje roke in začeli igrati tako kot v prvem polčasu. Kmalu zatem smo po lepi akciji in še lepšem zaključku z roba kazenskega prostora dosegli gol za 3:0. Do konca tekme smo si priigrali še nekaj priložnosti vendar se mreža nasprotnika ni več zatresla.

Čestitke fantom za prikazano igro, pristop in več kot zasluženo zmago. Tekma mora biti motivacija za delo na treningih v novem tednu in seveda za gostovanje na Kodeljevem prihodnji vikend. 

trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium