Člani – Začetek sezone

 

Članska ekipa je v soboto, 28. 8. 2021, odigrala prvo ligaško tekmo za sezono 2021/22. V Moravčah je bil nasprotnik tamkajšnji Termit. 

Prvi polčas je bil izenačen, brez pravih priložnosti. Poznala se je previdnost in zaradi prve tekme v sezoni tudi malo nervoze v obeh ekipah. V drugem polčasu je bila igra bolj odprta. Prevzeli smo pobudo in si ustvarili kar nekaj nevarnih situacij in priložnosti. Po nekaj zapravljenih priložnostih smo po odbiti žogi v kazenskem prostoru povedli. Nato smo imeli še nekaj priložnosti, da bi vodstvo povišali, kar pa nam ni uspelo. Kazen pa je prišla tik pred koncem tekme, ko je domačin po polprotinapadu in predložku s strani s strelom z glavo prišel do izenačenja. Ostalo je še nekaj minut tekme, pritisnili smo, vendar nam drugega zadetka ni uspelo doseči.

Razočaranje po tekmi je bilo veliko, saj smo se vsi zavedali kaj smo izpustili iz rok. Nezbranost v zadnjih minutah bo šola za nadaljevanje sezone, ko se nam take stvari ne smejo več ponoviti. Priložnost, da popravimo vtis bo že v nedeljo, ko odhajamo v goste v Kamnik.

Trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium