Člani – Zadnja tekma pred začetkom prvenstva

 

V soboto je članska ekipa odigrala zadnjo tekmo pred začetkom prvenstva. Na domačem igrišču je bil nasprotnik Dragomer.
 
Od začetka tekme smo imeli več posesti žoge, narekovali smo ritem, vendar si resnih priložnosti v prvih 15 minutah nismo ustvarili. Kmalu zatem smo po lepem vtekanju, globinski podaji in elegantnem zaključku povedli z 1:0. Morda smo se po zadetku preveč sprostili. Nasprotniku sicer nismo pustili veliko priložnosti, a je po izvedbi kota, po naši neumnosti v kazenskem prostoru, prišel do najstrožje kazni. Naš vratar je strel ubranil, žal pa se je žoga odbila izvajalcu direktno v noge, kar je seveda izkoristil. Rezultat polčasa je bil 1:1.
 
V drugem polčasu smo še bolj odločno pritisnili proti nasprotnikovem golu. Bili smo boljši nasprotnik in imeli več priložnosti. Lahko bi rekli tudi, da se je pokazala razlika v pripravljenosti in dolžini klopi. Najprej smo po lepi akciji zadeli za 2:1, proti koncu tekme pa smo po individualnem pritisku in odvzeti žogi videli solo prodor našega igralca, ki se je končal s suverenim zaključkom za 3:1. Imeli smo še nekaj priložnosti za povišanje vodstva, a se rezultat do konca ni spremenil.
 
Končni vtis je bil soliden, škoda je predvsem enajstmetrovke in prejetega gola, ki je bil plod naše nespametne reakcije. Čaka nas zadnji teden treningov, preden se začne zares.
 
Prvenstvo začenjamo v soboto, 5. septembra ob 17:00 proti Arne Taboru v gosteh. 
 
Trenerja Jasmin in Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium