Člani – Zadnji dve tekmi pred prvenstvom

 

Članska ekipa je odigrala še zadnji dve tekmi pred začetkom prvenstva. Tokrat za spremembo obe na domačem igrišču. 

FC RUKH LVIV

Po odpovedi nasprotnika smo se za prvo domačo pripravljalno tekmo dogovorili s kadetsko ekipo ukrajinskega kluba FC Rukh Lviv, ki je iz vsem dobro znanih razlogov nastanjena v Logatcu. Tekmo smo začeli dobro in si ustvarili 3,4 zrele priložnosti za zadetek, a so bili naši zaključki preslabi. Prvi polčas je bil dokaj izenačen, mladi fantje so igrali lepo in pogumno.

Drugi polčas smo odigrali slabše, kar so nasprotniki spretno izkoristili in nam v kratkem obdobju dali tri zadetke. Kljub trudu, da se s kakšnim zadetkom vrnemo v tekmo, nam to ni uspelo in rezultat je ostal 4:1 za mlade ukrajince.

KAMNIK

Generalko pred prvenstvom smo igrali teden pred začetkom nove sezone na domačem igrišču proti Kamniku. Tekmo smo po “zaušnici” s strani ukrajincev vzeli zelo resno in motivirano. Dobro delo in intenzivnost s treningov smo prenesli na tekmo in prevladovali skozi celo srečanje. Dosegli smo pet zadetkov, morali pa bi še kakšnega več. Našo mrežo smo ohranili nedotaknjeno, kar je bil tudi glavni cilj pred tekmo. Generalka je bila uspešna, sedaj pa po dolgih in napornih pripravah že nestrpno čakamo prvenstvo.

Prvo tekmo spomladanskega dela igramo v soboto, 26. marca, ob 15:00 v Ihanu. Vabljeni, da nas pridete podpret!

trenerja Jan in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium