Člani – Zadnji prijateljski tekmi

 

V soboto, 4. 12. 2021, je članska ekipa gostovala v Kranju, kjer je bila na igrišču z umetno travo nasprotnik Zarica. Nasprotnik je z veliko težavami sestavil ekipo za tekmo, kar se je seveda poznalo na samem igrišču. Bili smo veliko boljši, nasprotnik pa je težko držal naš tempo. Rezultat polčasa je bil 3:0, končni rezultat pa še veliko višji. Tekma je bila super trening za izvajanje visokega pritiska in za zaključevanje napadov.

V sredo, 8. 12. 2021, smo gostovali v Grosupljem pri Brinju. Tekma je bila do tik pred zdajci pod vprašajem, saj je bilo napovedano močno sneženje. Prvi polčas je bil, kar se tiče padavin, miren, na igrišču pa je bil tempo visok. Tekma je bila kljub težkim pogojem dobra. Kljub nekaj slabšim minutam lahko rečemo, da smo bolj renomiranemu nasprotniku uspešno parirali.

V drugem polčasu se je sneženje močno okrepilo, tempo na igrišču pa je ostal na visoki ravni. Videli smo kar nekaj lepih akcij in čvrstih duelov. Do konca tekme je Brinje rezultat obrnilo v svojo korist. Končni rezultat je bil 4:3 za Brinje. Odigrali smo solidno tekmo, vse fante je potrebno pohvaliti za dober nastop v zelo težkih razmerah.

Kar se tiče nogometnih aktivnosti je to za jesenski del sezone to. V petek nas čaka še zaključno druženje, potem pa dober mesec zaslužene pavze. Januarja se bomo na igrišča vrnili s še večjo željo po dokazovanju in napredku!

Vodstvo članske ekipe želi vsem podpornikom kluba lepe, mirne in tople praznike in srečno ter čim bolj uspešno v letu 2022!

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium