Člani – Zaključek jesenskega dela

 

Žiri

V 14. krogu 3. SNL Zahod za sezono 2022/23 smo gostovali v Žireh. To je bila praktično že prva tekma spomladanskega dela, saj smo se z ekipo iz Žiri pomerili že drugič. Gostovanje je bilo neugodno, igrišče pa obdobju primerno mehko. Začetek tekme je pripadel domačim, ki so imeli nekaj priložnosti oz. polpriložnosti. Na srečo smo se že v prvem polčasu uspeli sestaviti in zadeti za 0:1. V drugem polčasu je nasprotnik poizkušal izenačiti, nam pa je tako puščal več prostora za naše napade. Enega od teh smo po lepi akciji v 70. minuti izkoristili in povedli z 0:2. Tekmo smo nato kontrolirali in jo mirno pripeljali do konca ter tako vpisali nove tri točke.

Brda Dobrovo

V soboto 19. novembra nas je čakalo še 22 minut prekinjene domače tekme proti ekipi Brdo Dobrovo. Pogoji za igro niso bili bistveno boljši kot na prvi tekmi, saj je bilo igrišče zelo mehko in blatno. Lepega nogometa nismo videli, je pa naša ekipa mirno pripeljala tekmo do konca brez pretresov. Ostalo je pri izidu 3:1 za našo ekipo, kar je bil rezultat pred prekinitvijo tekme.

Seštevek točk nam prinaša 2. mesto na lestvici jesenskega dela prvenstva, kar je pokazatelj dobrega dela in lepa popotnica za nadaljnje delo.  

Prijateljske tekme

Po koncu prvenstva nadaljujemo s treningi in tekmami. Pred zimskim premorom smo odigrali tri prijateljske tekme v gosteh na igriščih z umetno travo. Na teh treh tekmah smo priključili tudi veliko igralcev mladinske ekipe.

Rezultati:

  • Interblock : Dren Vrhnika – 2 : 2 
  • Brinje Grosuplje : Dren Vrhnika – 2 : 1
  • Ljubljana Palis : Dren Vrhnika – 2 : 4

Trenirali bomo do konca tega tedna nato pa v ponedeljek sklenili leto 2022 z zaključno večerjo.

Strokovni štab članske ekipe

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium