Člani – Zaključek jesenskega dela

 

V soboto, 9. novembra je članska ekipa igrala še zadnjo tekmo jesenskega dela prvenstva. Gostovali smo pri ekipi Šmartnega. 

Že na ogrevanju se je videlo, da fantje niso povsem pri stvari in da so v mislih že zaključili jesenski del. To se je poznalo tudi na igrišču. Začeli smo slabo, brez volje in želje in delali veliko napak. Že v 3. minuti tekme je sodnik dosodil enajstmetrovko za domačine zaradi igre z roko v kazenskem prostoru. Iz najstrožje kazni je nasprotnik žal zadel, čeprav je bil naš vratar blizu žoge. Poizkušali smo se dvigniti in igrati tako kot znamo, vendar nam nikakor ni uspevalo. Zaključek polčasa je bil malenkost boljši in je dal nekaj upanja, da v nadaljevanju obrnemo rezultat.

Drugi polčas se je žal začel podobno kot prvi. Z zadetkom nasprotnika že v 4. minuti igri. Namesto, da bi se dvignili in pritisnili, nas je to še bolj podrlo in uspavalo. Ko je nasprotnik kmalu zadel še enkrat, je ostalo bolj malo upanja. Poizkusili smo z menjavami, ki pa niso bistveno spremenile poteka tekme. Pred koncem je nasprotnik zadel še enkrat in tako smo sklonjenih glav zapuščali igrišče.

Poraz je za nas pomenil razočaranje in hladen tuš, vendar pa si s takim pristopom in prikazano igro drugega niti nismo zaslužili. Jesenski del tako zaključujemo na drugem mestu na lestvici, vendar z nekoliko grenkim priokusom, saj smo iz rok izpustili prednost, pred zasledovalci.

Prijateljska tekma z Ilirijo

V petek je ekipa odigrala prijateljsko tekmo z mladinsko ekipo Ilirije. Tekmo smo odigrali na igrišču z umetno travo v Ivančni Gorici. Tekma je bila zanimiva in na visokem nivoju, tempo skozi vseh 90 minut je bil dober. Končni rezultat je bil 4:1 za Ilirijo, naši fantje pa so prikazali solidno predstavo proti močnemu nasprotniku.

Zimski premor

Ekipa bo trenirala do konca novembra, nato pa sledi zimski premor. S pripravami na spomladanski del začnemo v ponedeljek, 27. januarja 2020.

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium