Člani – Zaostala tekma proti Ljubljani Hermes

 

V četrtek, 10. oktobra smo odigrali zaostalo tekmo proti Ljubljani Hermes. Vreme nam tudi tokrat ni bilo najbolj naklonjeno, tako da je bilo igrišče razmočeno in mehko. 

Tekmo smo odprli dobro in si takoj na začetku priigrali nekaj zrelih priložnosti, iz katerih bi morali zadeti. Spet nas je izdala realizacija. Pritiskali smo, a žoga ni hotela v mrežo. Enkrat smo zadeli, a je sodnik zadetek razveljavil zaradi prepovedanega položaja. Zadetek je visel v zraku, vendar nas je žal prehitel sodnikov žvižg, ki je označil polčas. Omeniti velja tudi edini resni napad nasprotnika, iz katerega so na našo srečo zadeli le vratnico.

V garderobi smo se dogovorili, da moramo nadaljevati z napadalno igro in še nekoliko dvigniti tempo in s tem nasprotnika prisiliti v napake. 

Drugi polčas smo začeli silovito in že v 3. minuti nadaljevanja po kotu zadeli z glavo. Že pet minut kasneje smo dobili zasluženo enajstmetrovko. Le te žal spet nismo izkoristili,a tokrat smo na srečo pospravili odbito žogo v mrežo. Po tem zadetku smo se malo sprostili, naša posest žoge se je še povečala, napadali smo, a manj tvegali. Opravili smo vseh pet menjav in tekmo mirno pripeljali do konca.

Za igro in pristop gre pohvaliti prav vse igralce. Odigrali smo dobro tekmo, nepotrebni so bili samo kartoni, ki smo jih prejeli. Popraviti pa moramo realizacijo, saj preveč priložnosti ostaja neizkoriščenih. Na srečo nas to tokrat ni stalo točk.

Ta vikend je ekipa prosta, že prihodnji vikend vikend pa nas čaka nova domača tekma proti Litiji. Vabljeni!

Trenerja Jasmin in Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium