Člani – Že trije tedni pripravljalnega obdobja

 

Za člani že trije tedni pripravljalnega obdobja

 
Članska ekipa se je na prvem treningu nove sezone zbrala v ponedeljek, 20. julija. Obisk je bil že v prvem tednu soliden, sedaj pa se fantje vračajo z dopustov, tako da nas je iz tedna v teden več. 
 
V prvih nekaj tednih je na treningih poudarek na pridobivanju vzdržljivosti in moči. Fantje se zavedajo, da je to nujno potrebno. Sezona bo dolga in naporna, igrali bomo en rang višje.
 
Prvi vikend so bili igralci prosti, drugi vikend pa smo doma igrali proti ekipi NK Žiri, ki nastopa v 3. SNL. Na tekmi je prišla do izraza predvsem razlika v fizični pripravljenosti. Nasprotnik je lahko veliko več tekel, mi pa smo imeli zaradi utrujenosti težave že z najosnovnejšimi nogometnimi prvinami. Fantje so videli, da jih čaka še veliko pretečenega znoja, da bodo pripravljeni, tako kot morajo biti. 
 
Preteklo soboto smo na domačem igrišču igrali z NK Velesovo, ki nastopa v Gorenjski nogometni ligi. Delovali smo boljše kot na prvi tekmi, vsi fantje pa so brez večjih težav odigrali vsaj polovico tekme. Prvi polčas je bil dokaj izenačen, v drugem polčasu pa so gostje tekaško padli, kar smo uspeli kronati z dvema zadetkoma v njihovi mreži.
 
Sledi nov teden treningov in trdega dela, v soboto pa že nova tekma. Gostujemo pri ekipi Zarice, ki prav tako nastopa v Gorenjski ligi. Do začetka prvenstva nas potem čakata še dve prijateljski tekmi.
 
Ekipa bo prvenstvo začela prvi vikend v septembru in sicer z gostovanjem pri Arne Tabor. Prva uradna tekma bo že konec avgusta, ko v pokalu MNZ Ljubljana na Vrhniki gostuje ekipa Slovana. Do takrat pa nas čaka še veliko dela.
 
Trenerja Jasmin in Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium