Člani – Zmaga na Gorenjskem

 

Članska ekipa je po treh prijateljskih tekmah nadaljevala s prvenstvom. Pot z avtobusom je bila tokrat nekoliko krajša, saj smo gostovali na Gorenjskem pri ekipi Šobec Lesce.

Tekmo smo odprli zadržano in brez prave energije. Celoten prvi polčas je bil izenačen. Nobena od ekip si ni ustvarila večjega števila priložnosti. Naša ekipa je zadela prečko, gostje so zapretili s strelom preko vrat.

V drugem polčasu se je igra razživela, priložnosti je bilo več. Po dobrih 10. minutah igre smo “iz nič” prišli v zelo lepo priložnost za dosego zadetka. Nasprotni obrambni igralec je od zadaj povlekel našega napadalca, za kar je dobil rdeči karton, mi pa najstrožjo kazen. Le to smo uspešno izkoristili. Ekipa Lesc se je trudila izenačiti in si priigrala nekaj lepih priložnosti, nas pa je na srečo reševal vratar.

V 74. minuti smo po dobljenem skoku po kotu nasprotnika izvedli hiter protinapad, lepo izigrali nasprotnika in zadeli za 2:0. Po tem zadetku smo večino časa držali žogo v svojih nogah in tekmo mirno pripeljali do konca ter tako po dveh porazih na konto spet pripisali tri točke.

Vabilo na tri zaporedne domače tekme

Čakajo nas tri zaporedne domače tekme. Prva že v sredo, ko v zaostali tekmi 9. kroga v sredo ob 15:30 na Vrhniki gostuje ekipa Svobode iz Ljubljane. Z morebitno zmago bi skočili na 2. mesto, tako da nam bo pomoč na tribunah prišla še kako prav!

Gašper Stržinar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium