Člani – Zmaga na prvem gostovanju

 

Članska ekipa je v soboto prvič v tej sezoni gostovala. Odpravili smo se v Kranj, kjer smo v Športnem parku Stražišče igrali proti ekipi Save.

Po nekaj minutah otipavanja in negotovosti na obeh straneh smo kmalu prevzeli pobudo, imeli več posesti in poskušali biti nevarni. Po kombinatorni akciji in dobrem gibanju napadalca, ki je bil podrt v kazenskem prostoru, je naša ekipa dobila udarec iz 11 metrov. Le to smo uspešno realizirali in rezultat je bil 0:1. Nismo se ustavili, nadaljevali podjetno in v 33. minuti po lepi akciji zadeli za 0:2. To je bil tudi rezultat polčasa.

V drugem delu je bila želja čim prej doseči še tretji zadetek, nasprotnikova pa seveda čim prej znižati zaostanek. Tekmo smo dobro kontrolirali in v 71. minuti zadeli še tretjič. Tekma je bila tako odločena in še drugič v tej sezoni smo se veselili treh točk.

Časa za popuščanje ali nadaljnje veselje ni. Čaka nas nov teden napornih treningov, v soboto pa nova domača tekma in sicer ob 15:30 proti ekipi Fama Vipava. Lepo vabljeni!

Gašper Stržinar

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium