U15 Črni – Dobrodošla 1. liga U15 Zahod

 
DOBRODOŠLA 1. LIGA U15 ZAHOD!

Po dolgih, vročih in napornih pripravah, v katerih so se fantje intenzivno pripravljali na prvoligaško tekmovanje, se je včeraj končno začelo! S selekcijo U15 smo z gostovanjem v Ljubljani, pri tamkajšnjem ND Ilirija Extra-Lux, tudi uradno postali del »elite«.

Zelo kakovostnemu nasprotniku smo s požrtvovalnostjo in organiziranostjo v fazi branjenja brez večjih preglavic parirali skozi celoten 1. polčas ter ob rezultatu 0:0 zasluženo odšli na krajši počitek. V nadaljevanju so domačini z raznolikostjo, vztrajnostjo in dominantnostjo ritem igre dvignili še na nekoliko višji nivo ter nas v trenutkih nezbranosti in neodločnosti kaznovali z dvema zadetkoma.

Čeprav nam na koncu ni uspelo, da bi tudi z rezultatskega vidika ta uvod lahko označili kot pozitiven, smo s prikazanim poskrbeli, da v nov teden odhajamo dvignjenih glav. Borbenost, garanje na igrišču do zadnje minute in ekipni duh, ki je pri fantih vedno bolj močan, nam kažejo, da poznamo pravo pot. Na nas pa je, da skozi dolgo sezono pri delu ne popuščamo ter se iz dneva v dan še bolj predajamo nogometu in športnemu načinu življenja!

Po videnem včeraj se resnosti, organiziranosti in kakovosti tekmovanja ne bojimo in z optimizmom zremo proti prihodnji soboti, ko bodo prvoligaško tekmovanje U15 Zahod lahko pozdravili tudi navijači na Vrhniki.

Vabimo vas, da nas z obiskom tekme podprete ob 18:00, ko v goste prihajajo nogometaši Kopra!

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium