FAN črna majica

 
FAN črna majica

Dragi starši in igralci! Vzporedno, ko naš klub raste po številu igralcev, se krepi tudi število naših zvestih podpornikov/navijačev. V klubu NK Dren Vrhnika smo se odločili, da tudi slednjim ponudimo možnost, da se bodo lahko še bolj povezali s klubom. FAN črna majica je prvi osnovni kos naše FAN kolekcije, katere plan je, da se bo v prihodnjih mesecih povečala še za nekaj kosov. Namenjena je prav vsem vam, ki na kakršenkoli način ‘dihate’ z našim klubom. To je majica, ki je svoj krst doživela na 1. Cankarjevem turnirju in je bila zelo dobro sprejeta.

Cena majice je 8€ na kos. V tem trenutku je FAN črna majica na voljo v naslednjih številkah:

Konf. Številke/  MODEL 134/140 152/164 S M L XL XXL
otroški DA DA x x x x x
ženski  x x DA DA DA x x
moški x x DA DA DA DA DA

Verjamemo, da nas bo v času tekem, na tribunah, vedno več oblečenih v FAN majice in da bomo na tak način tudi mi lahko nekaj pripomogli k še boljšemu vzdušju na tekmah.

Hkrati pa so to majice, ki so povsem primerne, da so v njih oblečeni naši igralci/tekmovalci, ko prihajajo na tekme. So bolj prepoznavne, kot naše sive trening majice. Vezano na to se bodo, ob prvem rednem sestanku, vaši trenerji pogovorili z vsako selekcijo posebej.

Prvi datum za izdajo FAN majic bo:

  • v petek, 10.8.2018 od 18:00 do 19:00 na Vrhniki v klubski pisarni (pod bazenom), (v mesecu avgustu kasneje sledita še dva datuma)

Svetujemo vam, da vaše povpraševanje/naročilo predhodno pošljete na e-mail: tadeja.poropat@nkdren-vrhnika.si. Naročilo naj vsebuje: količino in velikost. Na podlagi zaloge, boste prejeli povratno obvestilo o razpoložljivosti želenega artikla. V kolikor bo artikel na zalogi, ga boste lahko prevzeli ob predhodnem nakazilu na klubski račun, pri čemer se kot namen napiše “nakup opreme ter ime in priimek otroka”.

NK Dren Vrhnika
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium