Iz NK Dren Vrhnika v NK Maribor – Marko Volaš

 

Marko Volaš bo v prestopnem roku prestopil v NK Maribor. Marko je nogometni vratar, ki je tudi na širšem spisku reprezentance Slovenije. Svojo kariero je začel na Drenu, ko pa sta se kluba združila, je postal član ekipe NK Dren Vrhnika. Marko je eden najbolj pridnih in delavnih igralcev v klubu. Želi trenirati več, včasih tudi preveč in je malce utrujen. Treniral bi pri U15, U17, pri vratarjih in individualno s trenerjem.

Igra pri U15, kjer je tudi kapetan ekipe. Je eden ključnih igralcev ekipe, ki se je do zadnjega borila za obstanek v ligi. Branil je tudi za ekipo U17 in kdor je bil na tekmi proti NK Lesce je na lastne oči videl zakaj gre v Maribor.

Vedno je treniral z leto starejšimi, z njimi tudi igral, ne samo branil in to mu je prineslo tudi dobro tehniko, pregled nad igro. Včasih imamo občutek, da bi lahko tudi igral zelo dobro, tudi trener Iztok Gruden ga je na parih tekmah postavil v napad.

Marko je preprost, prijazen fant, ki ga moraš imeti rad in ja, vsi ga imamo radi.

Marko želimo ti veliko uspeha v Mariboru. Vemo da boš imel vedno v srcu tudi NK Dren Vrhniko. Želimo ti da napreduješ, da rasteš kot igralec, da greš po poti naših odličnih vratarjev v tujini (Oblak, Handanović), predvsem pa, da ostaneš takšen kot si.

SREČNO

NK Dren Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium