Jan Kragelj: »Pohvaliti moram fante, ki res trdo trenirajo.«

 

NK Svoboda ima dobro člansko ekipo, tako da smo pričakovali težko in izenačeno tekmo, kar se je pokazalo tudi na igrišču. Ustvarili smo si kar nekaj zrelih priložnosti, ko bi lahko povedli na 1:0 in kasneje na 2:1, kar pa bi tekmo verjetno obrnilo v naš prid. Žal v ključnih trenutkih pred nasprotnikovim golom nismo bili dovolj odločni in natančni. Na drugi strani je Svoboda kaznovala naše napake v obrambi in prišla do treh točk.

Na lestvici niti slučajno nismo tam, kjer bi si želeli, saj se vsi skupaj zavedamo, da je ekipa sposobna boljših rezultatov. Naš fokus je vsak teden oddelati kar se da dobro delo, misli pa so osredotočene na naslednjega nasprotnika. Na tem mestu moram pohvaliti fante, ki res trdo trenirajo. Prepričani smo, da bomo v nadaljevanju prvenstva nagrajeni tudi v rezultatskem smislu, takrat bo tudi pogled na lestvico lepši.

Ekipa Doba je zelo kvaliteten in spoštovanja vreden nasprotnik. V dosedanjem poteku prvenstva so zaenkrat pokazali največ kvalitete in zrelosti, kar se odraža tudi na lestvici.

Vse to pa ne vpliva na naše cilje in pričakovanja. Proti vsaki ekipi igramo na zmago in v soboto ne bo nič drugače. Na žalost zaradi slabih vremenskih razmer naše domače igrišče ni primerno za igro, tako da bo tekma na UT v Domžalah. Upam, da vseeno pride čim več gledalcev spodbujat naše fante.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium