Kategorizacija nogometnih klubov

 

Spoštovani,

S ponosom sporočamo, da je Nogometna zveza Slovenije nedavno objavila kategorizacijo nogometnih klubov za sezono 2023/24, v kateri je naš Nogometni klub Vrhnika prejel naziv “Napredni klub”. Ta prestižni naziv je rezultat našega predanega dela, truda in odličnih dosežkov, ki smo jih dosegli v preteklih sezonah.

Presojanih in kategoriziranih je bilo 237 klubov, ki so razvrščeni v 5 skupin. Najvišjo kategorijo “Razvojni klub” je prejelo 12 klubov. Drugo kategorijo “Napredni klub” je prejelo 17 klubov med katerimi je tudi naš NK VRHNIKA. Sledijo kategorije “Temeljni klub”, “Osnovni klub” in “Priložnostni klub” v katere je razvrščenih 218 klubov.

Smo izjemno veseli in počaščeni, da smo se uvrstili med 29 najbolje ocenjenih nogometnih klubov v Sloveniji, kar predstavlja najboljših 12% nogometnih klubov. To potrjuje našo trdno zavezanost razvoju nogometa na Vrhniki ter vzpostavljanju visokih standardov tako na igrišču, kot tudi izven njega. To priznanje je rezultat sodelovanja in trdega dela naših igralcev, trenerjev, članov kluba ter vseh tistih, ki so podprli našo vizijo in nam stali ob strani v našem razvoju.

Napredovanje v kategorijo naprednih klubov je za nas pomemben mejnik, ki nas spodbuja k nadaljnjemu razvoju in rasti. S tem priznanjem se zavezujemo, da bomo še naprej sledili visokim standardom, razvijali naše igralce, ponujali kakovosten trening in zagotavljali izjemne izkušnje vsem našim članom. Naš cilj je ohraniti in še izboljšati našo uspešnost ter ostati pomemben akter v slovenskem nogometu.

Iskreno se zahvaljujemo Nogometni zvezi Slovenije za priznanje našega trdega dela. Prav tako izrekamo čestitke vsem klubom, ki so se uvrstili med najboljših 12% nogometnih klubov v Sloveniji, saj vemo, da je konkurenca močna in raznolika.

Ponosni smo na naše dosežke in obljubljamo, da bomo še naprej trdo delali ter se razvijali v korist našega kluba in slovenskega nogometa. Hvala vsem, ki ste nas podpirali doslej, in vabimo vas, da nas tudi v prihodnje spremljate na naši nogometni poti.

Nogometni klub Vrhnika

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium