Kvalifikacije za EP 2024 / Slovenija – Kazahstan 20.11.2023

 

Slovenska nogometna reprezentanca v sklepni del kvalifikacij vstopa kot vodilna v skupini H, v kateri se še tri reprezentance potegujejo za uvrstitev na evropsko prvenstvo 2024. Slovenija bo zadnjo kvalifikacijsko tekmo odigrala 20. novembra ob 20:45 proti Kazahstanu, neposrednemu konkurentu za eno izmed prvih mest v skupini. Kekovim varovancem za zgodovinski uspeh zadostuje že točka na sklepnem obračunu, ki bo pravi spektakel, saj so več kot mesec dni pred tekmo pošle vse vstopnice, ki so bile namenjene za redno prodajo.

Kljub temu, da je stadion Stožice že dalj časa razprodan, pa nismo pozabili na Vas, cenjeni predstavniki klubov. Nogometna zveza Slovenije je tudi tokrat za klube rezervirala poseben sektor (S11) in omogočila možnost nakupa vstopnic po ugodnejših cenah. Vstopnice za tekmo med Slovenijo in Kazahstanom lahko naročite preko spletne strani Eventim.si, kjer lahko sami izberete mesto na tribuni, ki je rezervirana samo za vas.

Naročilo in nakup vstopnic opravite izključno prek spodnje povezave neposredno na spletni strani Eventima, za nakup pa uporabite kodo SRCEBIJE (Koda je veljavna za en nakup, največje število vstopnic pa je 50, vendar le v sektorju S11) in glasno navijajte za Slovenijo!

Vsi skupaj bomo nedvomno pripomogli k pomembnemu mejniku za celoten slovenski nogomet.

Cene vstopnic s kodo SRCEBIJE:
Cena vstopnic za odrasle: 14 EUR
Cena vstopnic za dijake/študente: 7 EUR
Cena vstopnic za otroke do 14 let starosti: 7 EUR

Povezava za nakup vstopnic

V kolikor bi radi naročili večje število vstopnic, se obrnite neposredno na info@eventim.si, kjer vam bodo izdali naročilnico.

V primeru težav se lahko obrnete tudi na vstopnice@nzs.si oziroma na telefonsko številko 04 27 59 443.

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium