Oprema za sezono 2018/2019

 
Oprema za sezono 2018/2019

Letošnja tekmovalna sezona se še ni dobro zaključila, ko smo v klubu z mislimi že v naslednji sezoni. Ponudba klubske in trening opreme, bo v naslednjem letu ostala enaka. Lahko se boste odločili za paketni nakup oz. boste dokupili kos, ki ga potrebujete. Celotno ponudbo najdete na naši spletni strani, pod zavihkom KLUBSKA OPREMA – paketi ali KLUBSKA OPREMA – posamezno. Prva predvidena termina za izdajo naročil in pomerjanje bosta v mesecu avgustu. Naknadno, konec meseca julija, vam sporočimo avgustovska datuma.

V primeru paketnega nakupa, vam ponujamo možnost plačila v dveh obrokih in sicer, prvi obrok plačan ob naročilu in drugi pred dobavo opreme.

V lanskem letu smo imeli nekaj težav pri izdobavi bund. V izogib podobni situaciji, vas naprošamo, da nam na e-mail tadeja.poropat@nkdren-vrhnika do 21.6. sporočite vaše prednaročilo za bundo. Vaše sporočilo naj vsebuje:

  • ime in priimek otroka,
  • velikost bunde

Na ta način bomo lahko dobavitelju predčasno poslali naročilo za bunde, da bodo le-te pravočasno dobavljene, torej pred pričetkom zime.

Račun za bundo, ki jo boste naročili sedaj v juniju, boste poravnali šele po našem obvestilu o datumu prevzema.

** Bunde bomo naročali tudi kasneje – tekom celotne sezone, vendar vam zanje ne moremo zagotoviti pravočasne dobave.

NK Dren Vrhnika
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium